12 Apr, 2024
Conferința Științifică Națională „Drept și Litere”, Ediția a IV-a, cu tema Identități și Metafore Juridice

Conferința Științifică Națională „Drept și Litere”, Ediția a IV-a, cu tema Identități și Metafore Juridice

ABOUT EVENT

Vă invităm să participați la Conferința Științifică Națională „Drept și Litere”, Ediția a IV-a, cu tema Identități și Metafore Juridice, ce se va desfășura în ziua de 12 aprilie 2024.

Pentru a avea o prezentare în cadrul conferinței alegeți o poezie, un text de proză beletristică, o parabolă, o piesă de teatru sau poate chiar o ecranizare pe care să le interpretați juridic, identificând metafore și identități juridice.

Pentru înscriere cu o prezentare în cadrul conferinței trimiteți titlul și un rezumat de 500 de cuvinte până cel târziu 17 martie 2024, la una din cele două adrese de email: nicoleta.dominte@uaic.ro și mcodrin@uaic.ro

Vom anunța acceptarea prezentării dumneavoastră până la data de 24 martie 2024.

Pentru susținerea prezentării este necesar să participați in situ la lucrările conferinței.

Comitetul științific al conferinței: dr. Iulia Andreea Milică, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași, dr. Simona Catrinel Avarvarei, Universitatea „Ion Ionescu de la Brad” Iași, dr. Nicoleta Rodica Dominte, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași, dr. Codrin Macovei, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași, dr. Codrin Codrea, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași.

Comitetul de organizare al conferinței: dr. Nicoleta Rodica Dominte, dr. Codrin Macovei, dr. Codrin Codrea

EVENTS SPEAKERS