Utile (Esims, Ms teams etc)

Vizualizare situaţie academica - note (ESIMS)

Vizualizare situaţie şcolară (ESIMS)

Puteţi vizualiza notele pe noul site http://simsweb.uaic.ro

Pagina web: http://simsweb.uaic.ro
Etape:
1. Creare cont (Login->Creare cont nou)
   Primul lucru pe care trebuie să îl faceţi este să vă creaţi un cont. Daţi click pe " Login" în dreapta sus şi vă duceţi într-o altă pagină unde apăsaţi pe " Creare cont nou ". Acest cont îl creaţi folosind numărul matricol pe care îl găsiţi în carnetul dv. de student, iar parola trebuie să fie de minimum 7 caractere din care cel puţin unul trebuie să fie caracter special gen: "," "." ";" etc.
Atenţie: adresa e-mail trebuie să fie corect scrisă şi validă.
Atenţie: pentru nr. matricole scurte cu mai putin de 10 caractere gen: FD1234567 crearea contului va fi făcută de către d-na Ștefanache Cristina Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.(veţi scrie un e-mail la această adresă) sau telefon 0232 20.15.95
Atenţie: Răspunsul la întrebarea de securitate trebuie să îl ţineţi minte în cazul în care veţi avea probleme cu contul dv.
   1.1 Introducere numar matricol, parola, e-mail, întrebare de securitate etc.
   1.2 Nume, Prenume, adresă, telefon.

2. Activare cont (primiţi link-ul pe e-mail, acest e-mail poate sa ajunga mai tarziu in 15-20 minute, bineinteles daca ati scris corect adresa)
   După ce aţi urmat pasul 1.1 şi pasul 1.2 veţi primi un e-mail unde aveţi un link de activare (confirmare a contului) pe care il accesaţi.
Atenţie: dacă aţi creat contul cu paşii 1.1, 1.2 dar nu aţi primit e-mail-ul de activare e posibil să fi scris adresa e-mail greşit. Vă rugăm să scrieţi un e-mail către d-na Ștefanache Cristina ( telefon 0232 20.15.95Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. în care scrieţi datele dv de identificare şi solicitaţi să vi se trimită datele pe e-mail-ul corect.

3. Cu numărul matricol şi parola vă conectaţi
Atenţie: dacă nu merge parola scrieţi şi în clar parola (chiar pe câmpul superior apoi stergeţi) e posibil dacă aveţi activată tastatura românească de exemplu, să tastaţi alte caractere decât cele dorite.

4. Studenţi->Note,taxe->Create and connect
   După conectare urmaţi link-urile:
        Studenţi
        Note, taxe 
        Create and Connect      

5. Pe fiecare an -> detalii pentru conţinut
   După "create and connect" implicit este afisat anul I, pentru ceilalţi ani apăsaţi detalii în dreptul anului de studiu dorit.

6. Dacă aţi uitat parola -> Recuperare parolă (e-mail-ul poate sa ajunga mai tarziu in 15-20 minute, bineinteles daca ati scris corect adresa la crearea contului)
   Folosiţi butonul Recuperare parolă doar după 2-3 încercări de conectare şi după ce ştiţi sigur ca parola este scrisă corect(de exemplu la setarea tastaturii în limba română tastele pot să nu mai corespundă cu ce scrie pe ele)
   Aici aveţi suplimentar intrebarea de securitate de aceea e bine să ştiţi ce aţi scris la pasul 1. Atenţie: dacă la recuperare parolă, după scrierea numărului matricol apare mesajul "We were unable to access your information. Please try again." numarul matricol e scris greşit, contul nu e creat sau a fost şters automat de sistem (nu a fost folosit o perioadă mare de timp caz în care va trebui recreat)
Atenţie: dacă aţi uitat parola dar şi întrebarea de securitate:
     a) consultati e-mail-ul initial primit după crearea contului, aveţi şi intrebarea de securitate.
     b) dacă aţi sters e-mail-ul iniţial vă rugăm să scrieţi un e-mail către d-na Ștefanache Cristina (sau telefon 0232 20.15.95 ) Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.în care scrieţi datele dv. de identificare (contul vechi va fi şters şi puteţi să vă creaţi contul cu datele pe care le doriţi - date pe care ar trebui să le memoraţi să nu fie necesar să reluaţi procedura).

7. Daca scrieti numarul matricol corect şi parola greşită de 4-5 ori, contul va fi sters automat, procedură care durează aprox 15 minute, dupa care trebuie să creaţi din nou contul de la pasul 1.