Utile (Esims, Ms teams etc)

Creare cont instituţional @student.uaic.ro (studii de licenţă + studii de masterat)

Acest anunţ se adresează studenţilor care nu au un cont instituţional @student.uaic.ro (verificarea existenţei contului se poate face la adresa: https://test-register.uaic.ro/stare-cont/, dacă aveţi cont dar nu mai ştiţi parola https://test-register.uaic.ro/password/)


Cu acest cont aveţi acces la:
    - serviciile oferite de facultate şi universitate: Office 365 (care include Microsoft Teams), Wireless în toate spaţiile facultăţii etc
    - formulare administrative (exemplu alegere opţionale etc). 

Contul este creat automat prin completarea formularului de la adresa http://register.uaic.ro. Numarul matricol pentru anul I este la adresa: link numere matricole.

După creare contului vă rugăm să vă contectaţi în Microsoft Teams (click pentru detalii) şi să vă înrolaţi în grupurile de lucru (corespunzătoare anului dv. de studiu) de la adresa: link grupuri de lucru Microsoft Teams.

Codul pentru înrolare în grupul Ms Teams "Facultatea de Drept" (noutăţi, anunţuri oportunităţi, anunţuri evenimente interne şi externe etc) este: 1210c1g

I. Detalii tehnice cont @student.uaic.ro:
1. Creare cont http://register.uaic.ro
2. Verificare existenta cont https://register.uaic.ro/test-account.php
3. Pentru a schimba parola: https://test-register.uaic.ro/password/ . Pentru generare PIN aveţi mai jos link: https://test-register.uaic.ro/password/reset-stud/ 
4. Dacă nu reuşiţi să schimbaţi parola în pasul 3 puteţi sa sunati la numarul 0232201002, luni-vineri, 08-16. Sunand la acest numar o sa primiti o parola din 4 cifre care trebuie schimbata (nu poate fi utilizata decat pentru a schimba parola in ce parola doriti la adresa https://mail.uaic.ro/password/)
Daca nu reusiti sa contactati telefonic secretariatul DCD la numarul 0232201002 puteti sa scrieti la email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Schimbare parola care urmeaza sa expire (expira in 40 de zile) la adresa https://mail.uaic.ro/password/
Contul @uaic este la nivel de universitate. La nivel de facultate nu pot fi generate noi parole / nu pot fi facute verificari suplimentare tehnice deci va rog sa contactati direct secretariatul DCD sau sa trimiteti email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Va rog sa retineti ca in acest moment toata universitatea doreste creare/ actualizare de conturi, un email concis/ telefon punctual poate ajuta alti colegi sa fie ajutati de departament.


II. Platforma Microsoft Teams poate fi accesata la adresa https://dcd.uaic.ro/?page_id=1602 (butonul - Acces Office 365 Studenţi)


III. Pachet gratuit oferit fiecărui student : Începând cu anul universitar 2021-2022 Facultatea de Drept a achiziţionat pentru cadrele didactice şi pentru studenţi Office 365 A3. Principalul avantaj al acestei licenţe este ca pe perioada de valabilitate a licenţei (achiziţia e pe 2 ani cu intenţia de prelungire) puteţi instala LEGAL ŞI GRATUIT Office 365 local (word, excel, Power point si altele) pe dispozitivul dv. şi beneficiaţi de toate funcţionalităţile (online unele funcţionalităţi lipsesc). Trebuie să menţineţi calitatea de studentă/ student în perioada de utilizare şi la pierderea acestei calităţi trebuie dezinstalat.