Utile (Esims, Ms teams etc)

Acces software în cadrul facultăţii unde puteţi consulta: legislație națională, legislaţie europeană, jurisprudență, literatură juridică etc

1

Legis

Legis este o bază de date ce include legislație națională și europeană, cu formele actualizate ale actelor normative.

Accesul se poate face din biblioteaca Facultăţii de Drept

Link informaţii Legis (doar pentru informare nu pentru acces) 

2

Sintact

Sintact este o bază de date ce include colecție de legislație națională și de jurisprudență. Motorul de căutare este dublat de un sistem integrat AI, care asigură identificarea eficientă a soluțiilor juridice căutate.

Accesul se poate face din biblioteaca Facultăţii de Drept

Link informaţii Sintact (doar pentru informare nu pentru acces) 

3

Heinonline

Hein-Online este un serviciu de bibliotecă digitală, cu literatură juridică - articole și din România și din străinătate.

Accesul se poate face în spaţiile Facultăţii de Drept dar cu "IP fix / cunoscut" * (nu merge prin wireless) cum ar fi: biblioteca Facultăţii de Drept, laboratorul de informatică, birouri etc.

Link informaţii Heinonline

Accesând internetul prin "IP fix / cunoscut" * din spaţiile facultăţii doar se apasă "Login in" si e permis accesul (fără să introduceţi user şi parolă)

"IP fix / cunoscut" * - înseamnă accesarea internetului printr-un IP (identificator alocat) cunoscut ca fiind al facultăţii (Heinonline a primit o listă de IP-uri din cadrul facultăţii pentru care e permis accesul)