Lista studenţilor din anii 1-4 studii de licenţă şi 1-2 studii de masterat, învăţământ cu frecvenţă, care vor fi înmatriculaţi la buget în sem. II, anul univ. 2022-2023 (liste definitive)

LISTELE BUGET POT SUFERI MODIFICĂRI ŞI VOR FI DEFINITIVE IN DATA DE 9.03.2023.   EVENTUALELE SESIZARI CU PRIVIRE LA CLASAMENTUL AFIŞAT VĂ  RUGĂM SĂ LE FACEŢI LA D-na Anca NETEDU, +40 232 201102 interior 2588, email:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

STUDENŢII CARE SE REGĂSESC PE LISTELE DE BUGET TREBUIE SĂ DEPUNĂ LA DOSAR DIPLOMA DE BACALAUREAT SI FOAIA MATRICOLĂ ÎN ORIGINAL!

STUDENŢII (LICENŢĂ/MASTER) AU DREPTUL SĂ URMEZE  O SINGURĂ FACULTATE (LICENŢĂ / MASTER) ÎN REGIM DE BUGET CONFORM LEGII EDUCAŢIEI NAŢIONALE nr. 1/2011 art. 199 :

(3) O persoană poate fi admisă şi înmatriculată ca student concomitent la cel mult două programe de studii, indiferent de instituţiile de învăţământ care le oferă. Orice subvenţie financiară sau bursă din fonduri publice se acordă, conform normelor legale în vigoare, numai într-o singură instituţie de învăţământ superior, pentru un singur program de studii. În cazul studenţilor care se transferă între universităţi sau programe de studii, subvenţiile urmează studentul.

STUDENŢII AU OBLIGAŢIA SĂ ANUNŢE  SECRETARIATUL ÎN CAZUL ÎN CARE URMEAZĂ (SAU AU URMAT) O ALTĂ FACULTATE ÎN REGIM DE BUGET

In listele de buget unii studenti au la observatii ** insemnand ca au urmat sau urmeaza o a 2a facultate dar nu au încă 8 semestre la buget.

02.03.2023