Utile (Esims, Ms teams etc)

Microsoft TEAMS - grupuri de lucru - CODURI ÎNROLARE - elearning

I. Detalii tehnice cont @student.uaic.ro:
Creare cont http://register.uaic.ro
Verificare existenta cont https://register.uaic.ro/test-account.php
Pentru schimbare parola (creare sau schimbare parola pe care nu o mai stiti/expirata) rog sa sunati la numarul 0232201002, luni-vineri, 08-16. Sunand la acest numar o sa primiti o parola din 4 cifre care trebuie schimbata (nu poate fi utilizata decat pentru a schimba parola in ce parola doriti la adresa https://mail.uaic.ro/password/)
Daca nu reusiti sa contactati telefonic secretariatul DCD la numarul 0232201002 puteti sa scrieti la email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Schimbare parola care urmeaza sa expire (expira in 40 de zile) la adresa https://mail.uaic.ro/password/
Contul @uaic este la nivel de universitate. La nivel de facultate nu pot fi generate noi parole / nu pot fi facute verificari suplimentare tehnice deci va rog sa contactati direct secretariatul DCD sau sa trimiteti email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Va rog sa retineti ca in acest moment toata universitatea doreste creare/ actualizare de conturi, un email concis/ telefon punctual poate ajuta alti colegi sa fie ajutati de departament.


II. Platforma Microsoft Teams poate fi accesata la adresa https://dcd.uaic.ro/?page_id=1602 (butonul - Acces Office 365 Studenţi)


III. Pachet gratuit oferit fiecărui student : Începând cu anul universitar 2021-2022 Facultatea de Drept a achiziţionat pentru cadrele didactice şi pentru studenţi Office 365 A3. Principalul avantaj al acestei licenţe este ca pe perioada de valabilitate a licenţei (achiziţia e pe 2 ani cu intenţia de prelungire) puteţi instala LEGAL ŞI GRATUIT Office 365 local (word, excel, Power point si altele) pe dispozitivul dv. şi beneficiaţi de toate funcţionalităţile (online unele funcţionalităţi lipsesc). Trebuie să menţineţi calitatea de studentă/ student în perioada de utilizare şi la pierderea acestei calităţi trebuie dezinstalat.