Română English Français

Evenimente (ARHIVĂ)

În seria de conferințe vocaționale, Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizează la data de 26 februarie, ora 12, conferința dedicată profesiei de avocat.

vineri , 26 februarie 2021
marți , 16 februarie 2021 (actualizat)

Conferința va fi susținută de:

Irina Dimitriu – Partener, Practica de Drept Imobiliar, Reff & Associates SCA – Member of Deloitte Legal
Cu peste 15 ani de experiență în achiziționarea, finanțarea şi dezvoltarea unor proiecte semnificative în domeniul imobiliar, Irina a asistat atât clienți români cât și clienți străini.  Irina are ca principale arii de expertiză structurarea tranzacțiilor, dezvoltarea de proiecte de infrastructură şi energie, construcții (inclusiv redactarea contracte FIDIC și evaluarea revendicărilor), aspecte complexe privind urbanismul şi amenajarea teritoriului, precum şi coordonarea de echipe de due diligence.
Irina este clasată pe locul 1 în domeniul imobiliar de publicația internațională Legal 500 care citează feedback-ul clientului despre ea ca fiind un profesionist “orientat către identificarea soluțiilor inteligente”. 

Publicația internațională Chambers and Partners o recomandă ca fiind ”un avocat foarte bun în practica de drept imobiliar”.  

Anca Melinte – Avocat Coordonator, Practica de Drept Comercial, Fuziuni și Achiziții, Practica de Energie si Mediu, Reff & Associates SCA – Member of Deloitte Legal
Anca are o experiență de peste 13 ani în domeniul dreptului societar şi comercial, fuziuni, achiziții, cesiuni de părți sociale/acțiuni, inclusiv analize de audit juridic și redactarea documentelor de tranzacție.
În domeniul energiei, Anca are o vastă experiență cu privire la energia electrică (aspecte de producere, distribuție, comercializare și furnizare, comercializarea energiei electrice pe piețele de energie și la consumatori), inclusiv schemele de suport din acest domeniu, gazele naturale (aspecte de producere, înmagazinare, transport, distribuție și furnizare) și eficiența energetică.
Nu în ultimul rând, Anca a acordat asistență juridică în proceduri de atribuire în achiziții publice, atât pe parcursul procedurilor, cat și in negocierea, încheierea și executarea contractelor de achiziție publică și concesiune. În ultimii ani, in domeniul achizițiilor publice a fost preponderent implicata in achiziții sectoriale.
Anca a absolvit Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, Facultatea de Drept și are un Master în Drept European în cadrul aceleiași universități.

 Moderatorii conferinței: Conf. univ. dr. Ioana Maria Costea, Lect. univ. dr. Nicolae-Horia Țiț


Conferința se va desfășura on-line, pe platforma Cisco Webex, la adresa: https://uaic.webex.com/meet/ConferinteVocationale

 




Facultatea de Drept
.

B-dul Carol I nr. 11, cod 700506, IAŞI
Secretariat cursuri IF:
+40 232 201058
+40 232 201158
Fax: +40 232 201858
Secretariat cursuri IFR:
+40 232 201272
Fax: +40 232 201872


Copyright Facultatea de Drept, IAŞI , 2022
Server-ul a generat răspunsul în 0.0200 sec.