Examene finalizare studii

EXAMEN DE LICENŢĂ SESIUNEA Februarie 2024 - PROBA 1 (SCRIS): 19 FEBRUARIE 2024 (Liste candidaţi înscrişi pentru examenele de licenţă)

Candidații sunt rugați să verifice lista de înscrieri și să sesizeze eventuale erori sau omisiuni la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Accesul în sală se va face în intervalul 10:00 - 10:30. Nu este permisă intrarea în sală mai târziu de ora 10:30! Proba va avea loc în Amfiteatrul I.1.

Accesul în sală se va face NUMAI PE BAZA CĂRȚII DE IDENTITATE, A CĂRȚII DE IDENTITATE PROVIZORIE SAU A PAȘAPORTULUI (NU pe baza carnetului de student ori a altui act).

Telefoanele mobile vor fi lăsate în afara sălii de examen. În cazul în care acest lucru nu este posibil, telefoanele vor fi predate supraveghetorilor pe toată durata probei scrise.

Nu este permis accesul cu niciun dispozitiv electronic de stocare a datelor şi/sau comunicare la distanţă (tablete, ceasuri inteligente etc.). De asemenea, nu este permis accesul în sală cu cărţi, coduri, suporturi de curs etc. Deținerea oricărui astfel de material sau dispozitiv conduce la eliminarea din examen a candidatului, chiar dacă nu este folosit.

Candidații vor avea asupra lor pixuri cu gel de culoare albastră. Candidații pot avea asupra lor o sticlă cu apă.

Timpul de lucru este de 4 ore (11:00-15:00). Pe perioada probei, este interzisă ieșirea din sală fără a fi predată lucrarea.

Baremul va fi afișat după terminarea probei scrise și predarea tuturor lucrărilor. Din momentul afișării baremului, începe să curgă termenul de 24 de ore pentru formularea contestațiilor la barem.

Succes!

Afişat:   07.02.2024
Candidaţii sunt rugaţi sa verifice listele şi să comunice eventualele neconcordanţe la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pana pe data de 9 februarie 2024.