Română english français

Anunţuri pentru IF şi IFR

Targ de stagii de practica - te asteapta peste 100 de oferte

vineri , 12 octombrie 2018
vineri , 12 octombrie 2018 (actualizat)

Targ de stagii de practica - te asteapta peste 100 de oferte

 

Peste 100 de oferte de stagii din partea companiilor iesene vor fi disponibile la primul targ dedicat practicii studentilor Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Targul de Stagii de Practica va avea loc marti, 16 octombrie, pe Sala Pasilor Pierduti, intre orele 10.00 si 15.00. Te asteptam cu CV-ul sa gasesti oferta potrivita tie.

 

În Universitate, vor fi prezente peste 20 de companii, institutii si ONG-uri ce iti vor oferi posibilitatea sa faci practica in cadrul diverselor departamente. Ofertele la care vei avea acces vor acoperi majoritatea domeniilor de studiu din Universitate - servicii, financiar, IT, comunicare, stiinte, psihologie, litere etc. La standuri va fi prezent cate un reprezentat din partea angajatorului pentru a-ti oferi informatii legate de stagiile de practica disponibile, iar daca vei fi interesat vei fi rugat sa depui o copie a CV-ului.

 

Pe 16 octombrie, vor fi disponibile peste 100 de stagii de practica, tinta organizatorilor fiind ca la sfarsitul zilei cel putin 50 de studenti sa isi fi gasit un internship pe domeniul care il intereseaza. Stagiile vor avea o durata de cel putin 3 saptamani sau 30 de ore cumulate, unii dintre angajatori oferind locuri de practica si pentru un timp mai indelungat. Stagiile se vor desfasura sub supervizarea atat a unui coordonator din cadrul companiei, cat si a unui profesor din cadrul facultatii.

 

La finalul stagiului de practica, vei avea o imagine mai clara asupra domeniului spre care doresti sa iti concentrezi cariera, asupra abilitatilor pe care deja le ai, dar mai ales asupra aspectelor pe care va trebui sa le imbunatatesti pana la absolvire. De asemenea, vei avea deja o prima experienta profesionala pe care o vei putea trece in CV si pe care o vei putea valoriza la viitoarele interviuri de angajare.

 

Printre companiile participante se numara nume precum BCR, Capgemini, Conduent, Conventus, Decathlon, EGGER, Endava, eZLO /MIOS, Hotel Unirea, Levi9, Muzeul UAIC, OSF, Palas Mall, UniCredit Services, Veolia si xWiki.

 

Targul de stagii este organizat de catre Serviciul pentru Studenti si Absolventi al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza”. Serviciul este dedicat cresterii profesionale si personale a studentilor, organizand evenimente de cariera, ateliere si activitati extra-curriculare, parteneriate cu mediul public si privat si oferind consiliere individuala tuturor studentilor care au nevoie de o directie definita mai clar. Pentru a fi la curent cu activitatile gratuite pentru studenti pe care le organizeaza, acceseaza https://www.facebook.com/servicii.studentiUAIC/.

 

Evenimentul face parte dintr-o suita de activitati dedicate carierei, finantate de Ministerul Educatiei Nationale prin proiectul „Pasaport pentru angajabilitate”.
Facultatea de Drept
.

B-dul Carol I nr. 11, cod 700506, IAŞI
Secretariat cursuri IF:
+40 232 201058
+40 232 201158
Fax: +40 232 201858
Secretariat cursuri IFR:
+40 232 201272
Fax: +40 232 201872


Copyright Facultatea de Drept, IAŞI , 2019
Server-ul a generat răspunsul în 0.0200 sec.