Admitere studii de masterat 2022 - Bălţi, Republica Moldova - informaţii generale

This image for Image Layouts addon

STUDII DE MASTERAT

Specializare / Durata:
- Drept european (IF - 2 ani)
Drept european - extensiunea Bălţi (IF - 2 ani)
- Dreptul afacerilor (IF - 1 ani)
- Ştiinţe penale 
(IF - 1 ani)
- Criminalistică 
(IF - 1 ani)
- Carieră Judiciară 
(IF - 1 ani)
- Jurisdicţii
Speciale (IF - 1 ani)

- Drept şi ordine publică - Focșani (IF - 2 ani)
Paşi de urmat
Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a înființat un call center pentru a facilita oferirea de informații despre admitere și suport privind procedura de înscriere online pe platforma inscriere.uaic.ro: telefon +40374 346 300

Toți candidații vor participa la concurs prin platforma unică de admitere. Completarea fișei de înscriere se face exclusiv on-line, prin crearea unui cont de concurs. Faza de preînscriere nu este obligatorie.

Completarea fișei de înscriere și a dosarului de concurs este recomandat să se facă integral on-line. Toți candidații vor avea cont de concurs, creat pe platforma http://eadmitere.uaic.ro/.

În perioada 5-7 septembrie 2022 (8 locuri, buget cu bursă), conturile de concurs pot fi create la distanță sau la sediul Facultății din Bălţi. În acest ultim caz, documentele vor fi depuse într-un dosar fizic.

Candidații sunt încurajați să completeze fișa de înscriere și dosarul de concurs la distanță. Comunicarea cu Comisia de admitere se va face on-line, inclusiv prin platforma de concurs și email în ceea ce privește afișarea rezultatelor și rundele de înmatriculare.

Pentru cadidații la Master - Extensiune Bălți admiterea se va derula la Bălți.

Pot candida pe locurile alocate românilor de pretutindeni doar persoanele care nu dețin buletin/carte de identitate emisă de statul român.



ADMITERE ONLINE
Toți candidații vor avea cont de concurs, creat pe platforma http://eadmitere.uaic.ro/.