Oportunităţi în carieră

Absolvenții facultății noastre au făcut cunoscută calitatea studiului juridic ieșean prin reușite constante la examenele de admitere în următoarele profesii juridice:judecătoriprocuroriavocațigrefierinotariexecutoriconsilieri juridiciconsilieri juridici asimilați magistrațilorconsilieri în cadrul Ministerului de Afaceri externepolițiștimilitari etc.

Structurile administrative ale Uniunii Europene reprezintă o șansă de afirmare profesională pentru juriștii ieșeni, aceștia promovând cu succes examenele de admitere în rândul funcționarilor europeni.

Mai mult decât atât absolvenții facultății noastre și-au continuat studiile în afara granițelor țării în statele europene, dar și în state din Asia sau din America. Astfel, ne mândrim cu masteranzi sau doctoranzi la Konstanz, Bordeaux, Paris, Shanghai, Beijing etc.

În egală măsură, cadrele didactice ale facultății provin din rândurile absolvenților, asigurând continuitatea în spirit și valori a școlii juridice ieșene.

**

Pentru toate aceste motive, dar mai ales pentru spiritul său tânăr, Facultatea de Drept din Iași este și rămâne un spațiu propice experiențelor  academice și umane prețioase.

Astfel, vă așteptăm cu drag să ne pășiți pragul!